a

Adina Niculescu

Theta Healing

Buna, sunt Adina. 

Sunt femeie, mama, prietena si om pasionat de universul lautric, de gasirea si oglindirea potentialului interior si in acelasi timp, om de vanzari, de marketing si project manager. Cautarile mele m-au dus catre Theta Healing, apoi Access Bars si nu se opresc aici, fiindca e o calatorie dinamica, fluida.

Raspunsurile ne vin pe cele mai nebanuite cai, uneori printr-un vis, cuvintele unui amic sau chiar un afis pe marginea drumului. Vin, cu siguranta. Pune o intrebare astazi si asteapta. Raspunsul vine atunci cand ai urechile deschise.

Atat prin intermediul Theta Healing cat si prin Access Bars poti primi raspunsuri. Terapiile, de orice natura sunt ele, sunt doar instrumente ca sa gasesti cheia puzzle-ului, iar aceasta cheie este deja in interiorul tau. Vindecarea si solutia este in fiecare dintre noi, iar atunci cand calatorul este pregatit, drumul i se deschide.

In perspectiva mea, daca esti foarte mental si desi ai analizat si para-analizat problema pe care o ai (fie ea emotionala, blocaj in ceea ce iti doresti sa faci sau chiar fizica, printr-o somatizare instalata in corpul fizic) insa simti ca te tot invarti in cerc, atunci Access Bars poate fi o solutie in a te elibera de conditionarile ce te impiedica sa mergi mai departe in procesul tau. Prin apasarea usoara a catorva puncte de pe cap, se elibereaza atat corpul cat si mentalul de blocaje, de ziduri contruite in timp pe post de protectie. Access nu iti rezolva problemele ca un panaceu universal, fiindca nu cred ca exista acela, insa ceea ce face, cu siguranta, este sa te deschida pentru a crea disponibilitatea de a intra in legatura cu resursele proprii care sunt cheia si solutia pentru problema ta.

Iar daca simti sa te deschizi catre o comunicare energetica, o accesare mai profunda a ceea ce esti cu adevarat, atunci prin Theta Healing putem sa lucram impreuna pe inlocuirea unor convingeri limitative si nebenefice, acele programe care ne-au fost inoculate/ le-am preluat in cursul acestei vieti (si nu numai, caci unele sunt transmise transgenerational, prin neam, prin amprenta pamantului).

Daca ma intrebi “de ce sa fac Theta Healing si nu altceva?”, iti spun ca nu exista raspuns corect sau gresit. Totul este legat de instinct! Simti ca ar putea sa functioneze? Ai acel dram de speranta/ entuziasm care iti spune “vezi cum e, s-ar putea sa fie exact ce aveai nevoie”?! Daca nu, atunci e clar ca rezonezi cu altceva – deci cauta in continuare, sigur vei gasi!

Beneficiile pot fi si sunt multe, poti sa cauti niste testimoniale pe internet, abunda in informatie. Ce pot sa spun este ce am experimentat eu, adica intelegerea profunda a unor evenimente care au marcat traiectoria vietii mele. Totodata prin aceasta terapie eu am avut constientizari si vindecari ale unor rani pe care la nivel mental nu reusisem sa le dau de cap. Am facut psihoterapie mult timp (ca si client) si am observant ca unele blocaje au fost eliminate usor, prin simpla constientizare si verbalizare, insa unele… erau de alta natura, o alta greutate cumva si aveau nevoie de un alt tip de “atingere”. Prin Theta Healing am gasit acea atingere si in continuare explorez acest univers – Eu –, drum ce probabil va dura intreaga viata. 

Te invit sa ne cunoastem, imi doresc si sunt dispusa sa fiu o contributie pentru fiecare om care rezoneaza cu energia mea! Multumesc, pe curand! 

Adina Niculescu

Theta Healing