MASURI ANTI-COVID

  • In cazul suspicionarii unei infectii cu coronavirus, va reamintim ca prima masura este apelul la serviciul de urgenta 112.
  • Singurele unitati desemnate sa gestioneze cazurile suspecte sau infectate cu coronavirus sunt spitalele publice de boli infectioase.
  • De asemenea, va puteti informa cu privire la noul coronavirus la TELVERDE 0800 800 358. TELVERDE este un hotline pus la dispozitie de autoritatile publice pentru informare, nu pentru urgente.

Depunem eforturile necesare pentru a actualiza permanent informatiile disponibile pe pagina noastra. Cu toate acestea, datele se pot schimba chiar si de la o ora la alta, iar sursele de referinta pentru cele mai noi informatii raman paginile autoritatilor publice, precum cel al Institutului National de Sanatate Publica (https://www.cnscbt.ro/).

Tocmai din acest motiv, dorim sa va asiguram ca experienta la Centrul de Terapii Integrate HIGHERSELF este una sigura si starea de bine este la ea acasa.

In acest sens, vizita la Centrul de terapii alternative HigherSelf presupune:

  • Igienizarea mainilor
  • Completarea declaratiei privind expunerea la Covid-19
  • Purtarea mastii de unica folosinta
  • Masurarea temperaturii
  • Respectarea distantei sociale prevazute.

Timpul de programare va fi respectat intocmai. Astfel, minimizam riscul intalnirii cu alti pacienti. Toate programarile vor fi efectuate cu 15 minute inainte de ora de fapt pentru respectarea tuturor normelor.

Un panou de plexiglass va separa zona de Receptie cu celelalte spatii. Ofiterul de Receptie va purta intotdeauna o masca de protectie.

Vei fi condus catre camera de terapie.

Fiecare terapeut va purta masca de protectie si manusi.

Pe toata perioada terapiei te vei simti in siguranta din punct de vedere al masurilor de protectie.

Vei aprecia toate masurile de siguranta implementate. Fiecare obiect atins de un pacient va fi dezinfectat dupa. Toate lenjeriile sunt curatate si uscate la temperature ridicate. Toate zonele utilizate sau atinse de pacient sunt curatate si dezinfectate dupa fiecare vizita.

Fiecare camera de tratament este igienizata dupa fiecare utilizare, iar Centrul este igienizat zilnic.

La sosirea in centru va fi necesara prezentarea formularului de analiza a riscului de imbolnavire cu COVID. Acesta poate fi completat pe loc sau poate fi descarcat si completat in prealabil. Descarca formular

Starea ta de bine si siguranta sunt foarte importante pentru noi!