Bucura-te de viata in 6 pasi simpli!

Iti propun sa exploram impreuna 6 pasi concentrati in 8 sedinte de psihoterapie, fara presiunea rezultatelor si cu bucuria redescoperirii, care te vor ajuta sa te experimentezi pe tine la un alt nivel de constientizare:

  1. Sa analizezi ce ti se intampla si modul in care simti si gandesti legat de o anumita problema;
  2. Sa incepi sa explorezi ce a contribuit la acest mod de a simti si gandi;
  3. Sa inveti cum sa iti recunosti “butoanele” care odata apasate conduc la reactii nedorite si cum sa le poti gestiona;
  4. Sa reusesti sa identifici singur/a metode suplimentare care iti vor fi de ajutor;
  5. Sa inveti cum sa te relaxezi;
  6. Sa inveti cum sa privesti lucrurile din alta perspectiva.

Te astept cu drag!

Pret promotional 990 lei/pachet 8 sedinte

De ce psihoterapie integrativa?

Vi s-a intamplat vreodata ca, in discutia cu un prieten drag sa realizati ca o intamplare fata de care aveati emotii puternice, mai ales negative s-a transformat intr-un eveniment banal, fara ecou in sufletul vostru? Acest mecanism uluitor prin care fiinta umana isi gaseste “vindecarea” si echilibrul prin puterea cuvantului se pune in miscare in cadrul sedintelor de psihoterapie.

Psihoterapia este arta de a crea o relatie speciala intre terapeut si pacient, o relatie prin care fiecare “creste”. Este o relatie calda prin care pacientul primeste din interiorul sau vindecarea, prin ghidarea terapeutului. De asemenea, este un proces aproape magic prin care energii puternice, negative sunt eliberate sau transmutate in stari si trairi noi, pozitive.

Psihoterapia integrativa este o metoda complexa, care se concretizeaza printr-un  ajutor oferit oamenilor pentru a deveni constienti de sine si de felul in care relationeaza cu lumea inconjuratoare.

Aceasta constientizare se produce prin  asimilarea intr-o personalitate echilibrata a partilor eului fiecaruia, fragmentate si fixate de-a lungul timpului. Aceasta asimilare conduce la echilibru atat interior cat si in relatiile cu ceilalti.

Prin psihoterapia integrativa urmarim de asemenea scaderea impactului  mecanismelor de aparare asociate traumelor din copilarie si mai recente asupra personalitatii si implicit imbunatatirea reactiei la stres.

“ Acest proces presupune crearea unui intreg, astfel incat aspectele pierdute ale Eu-lui, inconstiente si nerezolvate, sa faca parte dintr-un Sine coeziv. (Erskine & Trautmann, 1993)”

In psihoterapia integrativa utilizam un cumul de tehnici terapeutice, care implica mai multe abordari ale functionarii umane intr-un plan psihoterapeutic personalizat. Fiecare dintre acestea ne ofera o explicatie profunda a functionarii si a comportamentului oamenilor cu care lucram in cabinet.

Totusi, cel mai important element ramane relația terapeutica.