Anamaria-Claudia Toma

a

Anamaria-Claudia Toma

Suntem diferiti si aceasta este foarte bine!

Modul meu de lucru este holistic. Fiind și consilier dezvoltare personală țin cont, înainte de a lucra efectiv prin tehnica Bowen, și de aspectele emoționale care te-au făcut să-mi calci pragul cabinetului.

Cariera profesională am început-o de foarte tânără, ca și profesor suplinitor de limba spaniolă. Și da, ai aflat un prim lucru despre mine, îmi place limba spaniolă și îmi plac foarte mult copiii, având și eu  doi copii. Am continuat ca și jurist timp de 17 ani, iar o bună perioadă de timp m-am împărțit între cabinetul de terapie Bowen și jobul de bază, iar de curând am ales să mă dedic numai terapiilor și ședințelor de consiliere.

De copil am căutat să stau mai mult în natură, ceea ce m-a ajutat să mă conectez mai mult cu mine.  Încă de pe atunci îmi puneam multe întrebări despre cine sunt, cum am venit aici și de ce am venit. Lectura a fost una dintre activitățile zilnice în copilărie. Cu vârsta, întrebările se înmulțeau și ele, unele răspunsuri veneau, altele nu mă mulțumeau și aveam nevoie de experiențe proprii. Astfel, drumul spre autocunoaștere a fost firesc și vin astăzi către tine cu tot ce știu.

Din 2012 am început să practic terapii complementare, iar cu terapia Bowen m-am întâlnit în 2013, dorind să-mi rezolv o problemă personală de sănătate, care după zece ședințe de terapie Bowen nu a mai reapărut. Am auzit prima oară vorbindu-se despre tehnica Bowen în 2012 la un curs de dezvoltare personală, iar în 2013 am beneficiat prima oară de efectele ei. De atunci m-am tot gândit cum ar fi să practic această terapie. De la cum ar fi, până la a fi, au trecut 7 ani.

Am început munca în cabinet chiar din a doua zi după ce am luat examenul de terapeut Bowen. Faptul că alesesem bine noua profesie a fost confirmat și de o coincidență frumoasă, cabinetul în care am început să practic fiind același în care, cu ani în urmă, primisem la rândul meu prima ședință de Bowen.

Am iubit terapia Bowen de la început atunci când am văzut efectul unor mișcări atât de ușoare, cu rezultate rapide atât în cazul meu, cât și în al multora care au beneficiat de terapie. Am avut și cazuri în care a trebuit multă răbdare, ca în cazul afecțiunilor cronicizate unde rezulatele apar în timp, efectul terapiei continuând chiar și după finalizarea unui protocol.

Sunt terapeut Bowen nivel avansat, urmând în țară cursurile Academiei Bowen din Australia. Am adăugat instruirii mele o specializare în accidentări sportive și una în lucrul cu bebelușii și gravidele.

Rezultatele au fost uimitoare și m-au bucurat de fiecare dată. M-a încantat orice mică reușită până am obținut rezultatele dorite, am trăit cu recunoștință primii pași după operații pe coloană, sau după sechele după AVC, am mulțumit în gând la zâmbetul mămicilor văzându-și bebelușii care au scăpat de un torticolis sau de colici, am sărbătorit bucuria primei mămici care mi-a spus că e însărcinată, după ani de încercări.

Dacă îți dorești să ai o viață echilibrată din punct de vedere fizic și emoțional, iată serviciile cu care te pot susține:

  • Ședințe terapie Bowen -adulți
  • Ședințe terapie Bowen copii / bebeluși
  • Ședințe terapie Bowen familie
  • Ședințe menținere Bowen
  • Ședințe consiliere dezvoltare personală / adulți și copii.

 

Tehnica Bowen este o formulă unică de reechilibrare neuromusculară. Această terapie este completă, complexă și non-invazivă ce lucrează atât prin sistemul nervos, la nivel structural și muscular, cât și prin sistemul circulator și limfatic, aceasta fiind recomandată persoanelor de toate vârstele, de la nou născuți până la vârstnici.

 

Ca și terapeut Bowen îmi doresc să îți arăt că se poate ajunge la un echilibru fizic și emoțional printr-o abordare blândă și eficientă, iar ca și consilier în dezvoltare personală vreau să te susțin să îți cunoști valorile și cu mine lângă tine să găsești răspunsurile și modalitatea de rezolvare a provocărilor cu care te confrunți.

 

Cred că cea mai mare valoare a unui om pentru el este invizibilă. Și lângă mine au fost și sunt oameni care au văzut în mine ceea ce eu nu vedeam.  Este rândul meu să fac asta pentru tine și îmi doresc ca întâlnirea noastră să fie semnificativă.

 

Pentru că iubesc ceea ce fac, am ales să ofer informații despre terapia Bowen și despre un mod de viață sănătos pe paginile mele de Instagram și de Facebook.

 

Dacă vrei să fii la curent cu ce postez, poți să mă cunoști aici: anamaria.terapeutbowen (Instagram) și  Anamaria Toma Terapeut Bowen (Facebook).

Anamaria-Claudia Toma

Sunt Anamaria-Claudia Toma și facilitez echilibrarea corpului tău fizic și emoțional prin terapia Bowen