Adela Herea

a

Adela Herea

Suntem diferiti si aceasta este foarte bine!

În iunie 2015 am învățat tehnica meditației transcendentale (MT). De atunci MT face parte din programul meu zilnic.

 

Pregătirea mea este în domeniul psihologiei. Mi-am dorit să îmi răspund la întrebări despre natura umană și să găsesc o cale de mă ajuta pe mine și pe ceilalți. În drumul căutărilor mele, cineva mi-a recomandat să încerc și această tehnică.

 

Primul lucru care m-a impactat atunci când am învățat MT a fost ca este foarte ușor de practicat. Apoi experiența și transformarea pe care MT mi le-a adus mie și celor din jurul meu care practica MT sunt incontestabile, iar asta m-a determinat să devin instructor MT.

 

Am urmat programul de instructori de Meditație Transcendentală în Thailanda, un program intensiv, unde timp de 5 luni de zile am studiat conștiința și am meditat împreună cu zeci de alți meditatori.

 

De un lucru putem fi siguri în viața noastră – faptul că suntem conștienți – avem conștiință. Prin conștiința noastră ne putem cunoaște, ne înțelegem și trăim viața, emoțiile, gândurile, relațiile. Cu propria conștiință luăm orice decizie, de la cele mai mărunte la cele mai importante. Calitatea deciziilor și a vieții noastre depinde de nivelul și calitatea conștiinței noastre. Merită să o prioritizăm și să îi oferim toată atenția noastră.

 

Îți doresc să ai șansa să te cunoști pe deplin și să trăiești în echilibru. Iar despre MT, te invit să afli mai multe in sesiunile introductive gratuite pe care le organizez periodic.

Adela Herea

Instructor Meditație Transcendentală