Cristina Stancu

a

Cristina Stancu

Suntem diferiti si aceasta este foarte bine!

Bine ai venit!                                                                        

Mă bucur că ai ales să accesezi această pagină și îți mulțumesc pentru timpul și interesul tău!
 
               Faptul că te afli aici îmi spune că e foarte posibil că lucrul ăsta să nu fie întâmplător, ci pentru că aici “trebuia” să ajungi.

              Eu sunt Cristina, o femeie că oricare alta care a trecut în viața ei prin provocări și prin momente frumoase, o femeie care a căzut și s-a ridicat de tot atâtea ori încercând mereu să găsească acel drum care duce la destinația numită “fericire”!

„ Viața e o luptă!”; „Nu te mulțumi niciodată!” „Țintește mereu mai sus!”; iată adevărurile familiei mele pe care nici prin cap nu-mi trecea atunci să le contest!

              Și așa am ajuns să muncesc de dimineața până seara la o companie multinațională într-o poziție de manager, sperând în adâncul meu că, la un moment dat, voi fi suficient de bună!

              Îmi aduc aminte de înverșunarea cu care mă angajam într-o luptă ce avea să îmi aducă doar nemulțumire!

Ca să scurtez povestea, 15 ani au trecut….an după an mai nefericită, mai frustrată, încercând din ce în ce mai mult să îmi ascund nefericirea, să rămân ancorată în muncă și să devin FEMEIA SUPREMĂ!

Șansa insă mi-a surâs și, parcurgând un program de vindecare și manifestare, astăzi am exact ceea ce mi-am dorit mereu!

Înarmată cu diplome, cu instrumente terapeutice și de coaching, cu deschidere, compasiune și mai ales cu experiență personală, îți ofer:

  • Ședințe de hipnoză de sugestie dacă vrei:

 

  • să te lași de fumat sau să scapi de orice tic sau dependență (inclusiv dependența de telefon 😊)
  • să crești încrederea în tine, să reduci anxietatea
  • să depășești frici precum cele de a zbura cu avionul, de a conduce, de a vorbi în public, de a participa la un examen etc.
  • să atingi greutatea idealâ: lucrând pe toate aspectele: consumul de produse dulci, junk food , sucuri, cantitatea de mâncare, orele de masă, lipsa de mișcare etc.

 

  • Ședințe de hipnoză regresivă (fie în copilarie, fie în vieți anterioare) pentru a accesa și vindeca sursa unor anumite blocaje din viața ta (indiferent că vorbim de relații, bani, carieră, prieteni, gânduri sau emoții recurente, tipare limitative sau programe preluate transgenerațională).

 

  • Ședințe de consiliere și coaching pentru a depași orice obstacol din viața ta și a găsi direcția potrivită pentru tine acum.

 

 

  • Ședințe de consiliere de cuplu pentru a te ajuta pe tine și pe partenerul/ partenera ta să incheiați conflicte mai vechi sau mai noi , să comunicați mai bine sau pur și simplu să deveniți mai apropiați și mai fericiți.

 

De foarte multe ori folosesc toate aceste tehnici , precum și tehnici de NLP, theta healing și radiestezie intr-un program complet de manifestare pentru cei ce iși doresc să devină creatorii propriei vieți!

Dacă simți că ai nevoie de ajutor și ghidaj în viața ta pentru a-ti atinge obiectivele, dacă te confrunți cu un blocaj pe care îți dorești să-l depașești, dacă ai întrebări la care nu găsești răspunsuri îmi poți scrie la adresa de email terapieprinhipnoza3@gmail.com.

Pentru detalii privind structura ședințelor și tarifele aplicate, te invit să consulți site-ul meu www.cristinarstancu.ro

Cristina Stancu