a

Irina Ciobanu

Suntem diferiti si aceasta este foarte bine!

Cine sunt? Buna intrebare!

Imi doresc sa fiu in primul rand… un OM.

Imi doresc sa va cunosc, sa ne cunoastem si sa evoluam impreuna!

Si totusi…

Sunt psiholog, psihoterapeut integrativ atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, consilier pentru dezvoltare personala, trainer si terapeut tulburari din spectrul autist.

Am lucrat mai multi ani intr-un domeniu diferit, unde am observat si am trait impactul stresului crescut asupra noastra a tututor, efectele programului prelungit si ale sentimentului ca in afara de serviciu si acasa nu mai exista nimic pe lume, impactul lipsei de sens cateodata. Am hotarat sa ma deschid si sa ii ajut si pe altii sa faca acest lucru, sa fac ceea ce imi doresc cu adevarat si anume psihoterapie.

Cum mi-am ales meseria aceasta? Sunt pasionata de psihoterapie de-o viata…sau mai multe, cine stie…

Invat si ma dezvolt in permanenta, pentru a putea oferi persoanelor cu care intru in contact cea mai potrivita consiliere psihoterapeutica, adaptata nevoilor individuale ale fiecaruia. Suntem diferiti si aceasta este foarte bine! Ce plictisitor ar fi sa fim toti la fel…

Sunt rezultatul cursurilor de specializare pe care le-am urmat, al introspectiei si increderii in Divin, al cautarii si studiului individual inca din adolescenta si al increderii pe care mi-au oferit-o oamanii minunati care ma inconjoara si carora le sunt profund recunoscatoare.

Este greu sa pun intr-o pagina tot ceea ce inseamna cunoaştere şi autocunoastere permanenta … inseamna a ramane in contact cu esenta ta si a te manifesta in lume asa cum esti, fara teama de a fi judecat, pentru ca pe scurt acestea sunt efectele psihoterapiei integrative si ale dezvoltarii personale.

Fie ca lucram intr-o cladire de birouri de dimineata pana seara, fie ca alergam de la o intalnire la alta sau suntem in trafic toata ziua, sau suntem acasa cu copilul in concediu de maternitate, toti cautam fericirea si un sens in viata. Si da, exista un sens, sensul pe care il dam fiecare dintre noi exstentei noastre, lucrurile in care credem, calitatile noastre, ceea ce ne face sa fim noi insine.

Imi pun cu drag la dispozitia voastra resursele pe care le-am acumulat, toata empatia, cunoasterea si suportul meu, pentru a merge impreuna pe drumul spre mai bine, spre liniste si sens in viata.

Va astept cu drag!

Irina Ciobanu

Psihoterapeut integrativ, Consilier dezvoltare personala, Hipnoterapeut atestat de Past Lives Regression Academy (UK)